Belföld

Torgyán a mocsokról, Kósa feledékenységéről és a székházpiócákról

Torgyán József az ATV Egyenes Beszéd című műsorában elmondta, hogy 2002 végén a rádióból értesült arról, hogy nem pártelnök. Hegedűs Pétert – a mostani vezetőt – nem tekinti pártelnöknek, mert az MSZMP volt tagja nem lehet az elnökség tagja, Független Kisgazdapárt pedig nincs is, a párt “álkisgazda székházpiócák” kezébe került.

Torgyán szerint a 2014-es választáson a Fidesz a kisebbik rossz, a jelenlegi ellenzék nem kormányzóképes, tragédia lenne hatalomra jutásuk. Gyurcsány Ferenc programja az egész magyarság ellen támad. A bizonytalan szavazók szerinte valójában nem azok, csak a kisgazdapárt nélkül nem tudnak kikre szavazni.

A nemzetmegtartó erő vidéken van, ezt sajnos csak verbálisan vette át a Fidesz. A megvalósításba azonban “szörnyűségek is becsúsztak” – magyarázta. Torgyán József közölte, hogy „ebben a mocsokban”, a politikában nem akar részt venni, de azt ígérte, hogy az FKGP-t 2014. augusztus 20-án, Ópusztaszeren egy nagygyűlésen feltámasztja.

Mint korábban a Hír24 megírta, azért a késleltetés, mert Torgyán doktor a választások előtt nem akarja megosztani a nemzeti oldalt. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik