Belföld

Félmilliós fejpénz a vásárhelyi rablótámadóra

Egy idős asszonyt próbált meg kifosztani másfél héttel ezelőtt, sikertelenül.

Mint arról mi is beszámoltunk, január 20-án koraeste megtámadtak egy idős asszonyt a vásárhelyi Móricz Zsigmond utcában. A támadó a nő táskájára utazott, de nem tudta elvenni tőle.

A rendőrök nagy erőkkel vonultak ki a helyszínre. Az utakat lezárták, becsöngettek a közeli házakba, illetve kutyával is keresték férfit, azonban nem sikerült elfogniuk.

A kapitányság a helyszínelés során bekérte az egyik Móricz Zsigmond utcai ház biztonsági kamerájának felvételét is, amelyen, ha nem is tisztán kivehetően, de látszik a rablótámadás gyanúsítottja.

Forrás: Youtube.com/PoliceHungary

A nyomozók kérik, hogy aki felismeri a férfit, vagy bármilyen hasznos információval bír a rablási kísérletről, jelentkezzen a megyei főkapitányságon, a Telefontanú zöld számán, vagy a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

A rendőrség nettó 500 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek. A pénzt az kaphatja meg, aki olyan információt tud adni, ami alapján a keresett férfi azonosítható és a “bűnösségére a gyanú megalapozottá válik”– írja az erről kiadott közleményében a főkapitányság, hozzátéve a nyomravezető személyét bizalmasan kezelik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik