Belföld

VV14 – Párbaj helyett kötélhúzás

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász szerdai tartalmából.

A minap hematológusi vénákat villogtató („A csalás a baloldal vérében van”) VV László most Balassagyarmaton a megszálló cseh katonaság 1929-es kiűzésére emlékezik.

Ároktemetés nem, de rengeteg zöld- és földügy lesz a voksvadászok terítékén. Summázva: együtt örülhetünk velük Királyrét fejlődésének, a zsebszerződések elleni – vélhetően sikeres – harcnak, az uniós támogatásnak, az agrárexpónak, a szennyvíz elvezetésének. Az is eldőlhet, hogy környezetvédelmi szempontokra hivatkozva bővül-e a plakátszigor.

Kecskeméten egyszerre hárman ismertetik az Erzsébet-program idei céljait, de odamegy az összefogáson kívül hagyott csomagolós VV Lajos is. Szolnokra ér a gyed extráért meghirdetett aláírásgyűjtés, védik a rezsit, indítják országjárásukat a békemenetelők.

A parlamenten kívüli, negyedik köztársaságot hirdetők követelik, hogy a már a T. Házban ülők számoljanak be kapcsolatukról a külföldi oligarchákkal.

Színházba megy VV Gergely, aki programot, kulturálist hirdet. Szövetségese, VV Viktor Dombóváron arról beszél, miért és hogyan lehet leváltani a másik VV Viktort. Ugyanerről, csak az oktatás szemszögéből Győrött okít két egykori ellenlábas VV-harcos: József és Péter.

Miközben Budapestre jönnek tüntetni nyugdíjukért a pécsi bányászok, VV Péter Pécsre megy, hogy ott emlékezzen Gandhi halálának 66. évfordulóján. Szinte biztos, hogy szerdán folytatódik a kötélhúzás arról, ki mennyire NEM akasztaná fel a másikat.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik