Belföld

Horváth Csaba festi a szemöldökét?

Tarlós István ezt állítja. Úgy tűnik, nem kedveli a sminkelő férfiakat. Ez volt az egyik téma a mai közgyűlésen.

A főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén nehezményezte, hogy az MSZP beállított elé egy kamerát, ami végig az arcát rögzíti. Tarlós István szerint ez “gyerekes, idétlen és színvonal alatti”.

Sőt azt is mondta: “egyszerűen idióták” a szocialisták, és Horváth Csaba frakcióvezetőnek címezve úgy fogalmazott: “azt kéne felvenni, amikor kihúzza a szemöldökét a férfi mosdóban”.

Volt komolyabb téma is a mai ülésen.

Jönnek-mennek a vezetők

A Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) igazgatósági elnöke, Bán Tamás indoklás nélkül kérte felmentését, a testület tagja, Szabadhegyi Péter pedig londoni nagykövet lesz. A helyükre Lenk Gézát és Szemenyei Lászlót nevezte ki a Fővárosi Közgyűlés, az elnöki tisztséget a továbbiakban Nagy Márta tölti be.

A BVK felügyelőbizottságában is történt változás: Zsinka László októberben elhunyt, Jurasits Zsolt pedig indoklás nélkül lemondott a tagságról. A megüresedett két helyre Hutiray Gyulát és Horváth Gábort választották meg.

Hutiray Gyula egyúttal távozott a Fővárosi Csatornázási Művek felügyelőbizottságából, a helyén Bartók Béla folytatja a munkát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik