Belföld

Ónos eső fenyegeti Győrt

Szerdára még havazást, utána pedig esőt jósolnak, mely komoly problémákat okozhat.

Győr a rendszeres havas előrejelzések ellenére eddig kimaradt a télies időből: Lehet, hogy ez most megváltozik: csapadékos napok elé nézünk, a nappali hőmérséklet viszont némileg enyhül.

Kedden

Az erősen felhős, borult idő mellett többfelé előfordulhat hószállingózás, gyenge havazás. Délután délkeleten felszakadozhat a felhőzet. A légmozgás gyenge, helyenként északon mérsékelt marad. Napközben -5 és 0°C közötti maximumokra van kilátás.

Szerdán

Folytatódik a hideg, téli idő, a legtöbb helyen fagypont alatt marad továbbra is a maximum-hőmérséklet. Ezen a napon többfelé várható hószállingózás, havazás. Sopron térségében kissé megélénkülhet a délkeleti szél.

Csütörtök

Enyhülés kezdődhet, ám többfelé és több alkalommal is előfordulhat majd csapadék, mely egyre inkább folyékony halmazállapotú lehet, de ónos eső is több helyen előfordulhat. Többfelé megélénkülhet a délkeleti szél. Pénteken még többfelé, szombaton már csak inkább a Dunántúlon fordulhat elő csapadék: havas eső, eső, ónos eső, fagyott eső egyaránt várható. Élénk, helyenként erős lehet a délkeleti szél. Napközben egy-egy fokkal enyhébb lehet az idő – írja az Időkép.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik