Belföld

Motorfűrészt és ékszert zsákmányolt a betörő

Több házat kifosztott Vámosszabadin egy 20 éves fiú.

Polgárőrökkel közösen fogta el a helyi körzeti megbízott azt a fiatalembert, aki a gyanú szerint Vámosszabadi községben az elmúlt időszakban több házba is betört.

A falu körzeti megbízottja és a vámosszabadi polgárőrök 2014. január 26-án a kora esti órákban Vámosszabadi településen közösen láttak el szolgálatot. Este az egyik családi háznál tetten érték M. Attilát, amint éppen a kerítésen keresztül menekült.

A 20 éves férfit a polgárőrök feltartóztatták, az azonban dulakodott velük, majd menekülni kezdett. Időközben megérkezett a rendőrökség, akik elfogták a tolvajt, majd előállították a Győri Rendőrkapitányságra.

A nyomozók az ügyben tartott házkutatás alkalmával korábbi betörésekből származó különböző értékeket foglaltak le, a férfi a terhére rótt cselekményekre beismerő vallomást tett.

A Győri Rendőrkapitányság nyomozói közfeladatot ellátó személy támogatója elleni erőszak bűntett, lopás bűntett és más vagyon elleni bűncselekmények gyanúja miatt a 20 éves gyanúsítottat őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik