Belföld

Nyolcszázezer úszójegy Szentendrén

uszoda (uszoda, )
uszoda (uszoda, )

A V8 uszodában egy nagycsaládos anyuka lett a jubileumi belépő vásárlója, a nyugdíjasoknak elsejétől kedvezmények járnak.

Andreszné Sudár Nóra három kislányával ment úszni, amikor a pénztárban megtudta, hogy ő a nyolcszázezredik belépő tulajdonosa, ezért egyéves bérlettel ajándékozzák meg. Az ajándék jó helyre megy: Nóra kislányai, a tízéves Roxána Nóra, a nyolcéves Alexa Kira és a 2 és féléves Fédra Beatrix rendszeresen sportolnak a V8-ban. A szentendre.hu beszámolója szerint a család épp az uszoda mellett él, Nóra férje tűzoltó, ő a legkisebbel lánnyal jelenleg GYES-en van, s természetesen nagyon megörültek az ajándéknak.

Akár két nagymedencét is meg tudnának tölteni a szentendrei uszodában, hiszen folyamatosan nő látogatóik száma – mondta el az Uszoda és Szabadidőközpont ügyvezetője, Balogh Zoltán a szentendre.hu évértékelő kérdéseire válaszolva. Délután három és hat óra között a nagyközönség alig fér be a vízbe, mert 19 sportegyesület és szervezet tart edzéseket a város gyerekeinek és fiataljainak. Azok, akiket délelőtt iskolai oktatásra fizet be az önkormányzat, sokszor visszatérnek délután, hogy gyakorolják a versenyúszást, vízilabdát, a szinkronúszás, vagy a búvárkodást.

A délelőtt a nyugdíjasoké

A nyugdíjas évek esetleges magányának oldásában, a mentális nehézségek leküzdésében is segíthet a mozgás – vallja az uszoda vezetője. Ezért vezetik be február 1-től a kedvezményes nyugdíjas belépőt, ami 950 forintért az uszoda és a welness részleg használatát is magában foglalja délelőtt 8 és 13 óra között.

Saját kutuk van

Próbálják csökkenteni a kiadásokat, a fejlesztéseik tehát nem csak a szolgáltatások bővítését jelentik. Tavaly készült el a V8 saját kútja, és a hozzá kapcsolódó 50 köbméteres tartály, amivel egytizedére csökkent a felhasznált víz ára. Tervezik a 13-14 fokos víznek az épület nyári hűtésére történő felhasználását is. „Következő újdonságunk a sókamra lesz” – sorolja a cikkben Balogh Zoltán, majd hozzáteszi, hogy egy komplex mozgáscsomag kidolgozásán is dolgoznak, amely a gerincproblémák megelőzését és gyógyítását segítené.

 

Fotó: v-8.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik