Belföld

VV14 – Lebilincselő kötelezés

Itt a nép a tét. A VoksVadász hétfői tartalmából.

Folytatódik a vita arról, és vélhetően még jóideig meg is határozza majd a voksvadászok közbeszédét, hogy VV Attila akasztást vagy börtönt ígért-e mutyizó ellenfeleinek néhány napja. Az érintett azt mondja, nem “kötelet”, hanem “börtönt” kiabáltak be, és nem az akasztástól, hanem a börtöntől nem határolódott el.

Hétfőn tartják a holokauszt áldozatainak nemzetközi emléknapját. Budapesten a Holokauszt Emlékközpontban, “Magyarország a tragédia árnyékában” címmel lesz tudományos emlékülés és megemlékezés. Az eseményre üzenetet küld VV Viktor, aki közben kitünteti a tavalyi Nemzetközi Diákolimpián eredményesen szereplő diákokat és felkészítő tanáraikat. Helyettese VV Tibor rezsicsökkentő fórumot tart Várpalotán. VV Zoltán ugyanezt teszi Kecskeméten.

A VV Viktort és VV Attilát is elutasító zöldek nevében VV Antal arról beszél, hogy dübörög a pénztárgép-botrány. Míg a radikális VV György bejelenti, hogy feljelentést tesznek egy nem létező párt létező tartozása miatt.

A legkisebb is számít – mondhatnánk, hiszen Budapesten egy miniszteri biztos VV Mónikával újra iskolába megy. A félévi bizonyítvány mellé  ajándékot adnak a hátrányos helyzetű gyermekeknek. Riválisaik, VV Lajos és VV Tamás Szekszárdon a nyugdíjasoknak  tesznek ajánlatot.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik