Belföld

Folytatódik a Bencsik-Puzsér háború

Bencsik András (Bencsik András)
Bencsik András (Bencsik András)

Puzsér Róbert azt állította, Bencsik András letiltatott egy vele készült interjút. Bencsik szerint nem teljesen erről volt szó.

“A cenzor neve: Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője letiltotta annak az interjúnak a megjelentetését, amelyet lapjának munkatársa készített velem. A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul” – ezt közölte Puzsér Róbert tegnap a Facebookon. Puzsér azóta elmondta azt is, szerinte azért tilthatták le, mert kvázi lekádározta Orbán Viktor miniszterelnököt, akinek az érdekében Bencsik Békemeneteket szervez.

A Demokrata főszerkesztője Puzsért ma cáfolni próbálta, kijelentve, hogy nem kért és nem is rendelt interjút tőle, és ezt a jövőben sem tervezi.

Mint írta – ugyancsak a Facebookon – egy külsős munkatárs ajánlott fel a lap szerkesztőségének közlésre egy ilyen cikket, de mivel a Magyar Demokrata sem most sem a későbbiekben nem kíván a bulvármédia szereplőivel foglalkozni, a felkínált interjút visszautasította.

Puzsér egyelőre nem reagált Bencsik állításaira, ellenben kitette a teljes interjút, amit ezen a linken olvashat el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik