Belföld

Puzsér: Bencsik András egy cinikus seggnyaló

Puzsér Róbert ezúttal a Demokrata főszerkesztőjének mondta meg a magáét, aki kijelentette, nem volt kommunista, és 1990 óta jobboldali újságíró.

A héten Bencsik András volt a téma, aki amellett, hogy Békemenetet szervez az orosz-magyar barátság érdekében, a Paks II. és Putyin-ellenes hangokra reagálva azt is kijelentette: Amerikához képest Oroszország a tolerancia hazája.

A DK szóvivője, Gréczy Zsolt erre azt felelte, leplezhetetlen örömmel értesültek arról, hogy a Kádár-kori Népszabadság pártélet rovatának főmunkatársa, Bencsik András visszatért kommunista önmagához, amire Bencsik azt mondta, márpedig ő nem volt kommunista.

A Bencsik-vitába Puzsér Róbert is beszállt egy rövidebb írással, melyben azt állítja, Bencsik letiltotta annak az interjúnak a megjelentetését, amelyet lapjának munkatársa készített vele.

“A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul” – vélekedett Puzsér, hozzátéve, hogy büszkeséggel tölt el, hogy Bencsik az államszocialista hőskor három T betűje közül őt a “tiltott” kategóriába sorolta, másrészt viszont hallatlanul irritálja és nyomasztja, hogy “egy ilyen szűk látókörű, mélyen romlott és cinikus seggnyaló az egyik legbefolyásosabb jobboldali véleményvezér lehet a XXI. századi Magyarországon”.

Puzsér egyébként holnap a teljes interjút felteszi a Facebookra.

És akkor jöjjön a teljes bejegyzés egyben:

“A cenzor neve: Bencsik András. A Demokrata főszerkesztője letiltotta annak az interjúnak a megjelentetését, amelyet lapjának munkatársa készített velem. A szovjet-magyar barátság rendíthetetlen híve és Orbán Vezénylő Tábornok Úr leghűségesebb csicskása újra megmutatta, hogy a bolsevik nem vész el, csak átalakul.

Egyrészt természetesen büszkeséggel tölt el, hogy Bencsik az államszocialista hőskor három T betűje közül engem a “tiltott” kategóriába sorolt, másrészt viszont hallatlanul irritál és nyomaszt, hogy egy ilyen szűk látókörű, mélyen romlott és cinikus seggnyaló az egyik legbefolyásosabb jobboldali véleményvezér lehet a XXI. századi Magyarországon.

Holnap a teljes interjút közzéteszem a facebook-oldalamon. Mondhatnám továbbá, hogy Bencsik pedig szégyellje magát, de úgy tapasztaltam, hogy ebből a típusú emberből a gerinc, az erkölcs és a szégyenérzet egyaránt hiányzik.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik