Belföld

VV14 – Túl minden határon

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász szombati tartalmából.

VV Attila évet értékel. Abban bízik, hogy hívei megtöltik a Papp László Budapest Sportarénát. Biztos jönnek a vidéki buszok, ha a hó is úgy akarja.

Szegeden pártja irodájában védi a Gyed-extrát VV Anna és VV László. Később ugyanott a rezsicsökkentést óvja VV József (EP).

Az ország másik felében, egy szombathelyi pártirodában VV Zoltán mutyizást sejt majd a helyi biomasszás közvélemény-kutatás hátterében, miközben a városban a doni áldozatok emlékére rendezett gyalogtúra résztvevőit köszönti VV Csaba.

Budapesten pártoktól függetlenül tüntetnek VV Rózsa ellen, a szabad oktatásért.

Pécsváradon lakossági fórumot tart a radikálisok két voksvadásza, VV Norbert és VV Dániel. Utána átruccannak Bólyra, ugyanezért.

Miskolcon a köztársaság megújítását zászlajára tűző párt elnöke, VV András gyűjt aláírást az ezermilliárdos áfacsalás átfogó kivizsgálásáért.

A nap egyik legrejtélyesebb eseménye Abádszalókon lesz. Biztos nem Lakinger Bélára emlékezik, de beszédet mond az óvoda jótékonysági bálján VV Sándor.

A voksvadászat Szlovákiára is átterjed. Libádon a Felvidéki Magyar Bálon beszél a szigorú bajszáról ismert VV László.

Fontos figyelmeztetés! Január 25-e Szent Pál apostol megtérésének napja. A néphit szerint „pálforduló” napján a napsütés hosszú, kemény telet ígér.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik