Belföld

VV14 – Jön az igazi malacság

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász pénteki tartalmából.

A hétvégére ráfordulva kicsit kifáradóban a voksvadászok. VV Gordon és VV Lajos persze készen áll a bizonyításra, de újrakezdené VV Gábor is, az ellenük küzdő VV-vitézek egyelőre nem ígérnek semmi újat, így is biztosra veszik a többiek kiszavazását.

Budapesten a Nemzetstratégiai Kutatóintézetben először jönnek össze a Kárpát-medencei mangalicások. A tenyésztőket köszönti a kutatóintézet elnöke és országos egyesületük elnöke. Kérdéses, ez egyáltalán voksvadászat-e, de az biztos, hogy VV Viktor felesége, Lévai Anikó, a Magyar Konyha című lap szerkesztőbizottságának elnöke előadást tart.

A főváros egyik legelitebb szállodájában az elitváltást már különböző pártokban hirdető zöldek tárgyalnak a jövőről. VV Gábor és VV Bernadett mellett felszólal Lukács András (Levegő Munkacsoport), Ámon Ada (Energiaklub) és még sokan mások.

Az ellenzéki összeborulás képviselői együtt és külön-külön is felbukkannak. Gyöngyösön kimagaslik közülük a liberális VV Gábor, Miskolcon pedig VV Gordon. Budapesten, a botrányt kavaró emlékmű tervezett helyszínén társelnöke, VV Tímea látványelemekkel színesített tiltakozást ígér a történelemhamisítás ellen.

Nyírbátorban VV Zoltán és VV Miklós az emberekkel együtt védi a rezsicsökkentést, míg a pesti Sajtóházban a csomagjáról elhíresült VV Lajos EP-képviselő rántja le vélhetően a leplet mindenről, ami unortodox.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik