Belföld

VV14 – Ehhez képest semmi a villaszex

VoksVadász (VoksVadász)
VoksVadász (VoksVadász)

Itt a nép a tét. A VoksVadász csütörtöki tartalmából.

Kiskunhalason az óvodában méltatja VV Gábor a családtámogatási rendszert, míg Kistokajon párttársa, VV András egy megújult bölcsődét ad át. Politika fűszerezi a Mintamenza Programot is, a receptet VV Imre kormánymegbízott árulja el. Főnökük, VV Viktor a Parlamentben köszönti a Reformáció Emlékbizottság első ülésén az egyházi vezetőket, miközben Átányon éppen a református templomban két radikális voksvadász ígér gyógyító terápiát a cserbenhagyott vidéknek.

VV Rózsa államtitkár egy fővárosi főiskolán neveli a közt a Geomatech nevű országos kiemelt közoktatási projekt elindításakor, ám a nevét kereső baloldali összefogás Hantoson éppen azért aggódik, hogy a földmutyi után jön az iskolabezárás.

Lesz még persze rezsicsökkentés, meg rezsicsökkentés, meg rezsicsökkentés, de mindez semmi ahhoz képest, hogy Budapest egyik elegáns szállodájában a fenntartható fejlődésről beszél R. Bütikofer, az Európai Zöld Párt alelnöke. Mondhatni ő „ágyaz meg” a csütörtök igazi, a ValóVilág orgazmusait is megszégyenítő csúcspontjának, amikor az egymást elhagyó magyar zöldek, VV András és VV Benedek mellett megszólal a “csábító”, VV Gordon is.

A voksvadászokat, illetve ígéreteiket kéretik óvatosan kezelni, ha nem akarnak csalódni.

A műsorról folyamatosan beszámolunk. Tartsanak velünk!

A VV14 szereplőinek szíves figyelmébe:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik