Belföld

Tóth Ernő a MIÉP jelöltje Vásárhelyen

Egy vásárhelyi fiatalembert, a párt megyei alelnökét indítja a Magyar Igazság és Élet Pártja a csongrádi 4-es számú választókörzetben.

A jelölésről Tóth Ernő maga beszélt csütörtökön a MIÉP vásárhelyi irodájában. Tősgyökeres hódmezővásárhelyi, A SZTE és a Juhász Gyula Pedagógusképző hallgatója. A politikát 2006 óta követi, az akkor őszi események nagy hatással voltak rá. Miután meggyőződött a párt hitelességéről, döntött a csatlakozás mellett – fogalmazott.

A Miépnek 2010 óta tagja, 2013 februárja óta helyi elnöke, július óta megyei alelnöke. Politikájuk szerint nem akarnak mást mint tisztaságot, rendet és igazságosságot. Azokra számítanak akik csalódtak az elmúlt 25 év jobb és baloldali politikájában.

Kiemelte programjuk néhány elemét is. A gazdaságban növelni kívánják az állami tulajdont, a szakmunkás és egészségügy képzést. Helyi szinten a képviselőtestület minden olyan elképzelését támogatják, ami a város fejlődését szolgálja. A térségre vonatkozó programjukat hamarosan ismertetik.

Tóth Ernővel hatra növekedett a körzet jelöltjeinek száma. Mellette a Fidesz, az MSZP, az LMP, a Jobbik, és a Munkáspárt jelezte indulását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik