Belföld

Megdöbbentő kegyetlenséggel bánt családjával a vásárhelyi apa

Horrorisztikus részleteket közölt a gyermekeivel fajtalankodó vásárhelyi férfi bűntetteiről a szegedi törvényszék.

Mint ismertes, két nappal ezelőtt a rendőrök őrizetbe vettek egy hódmezővásárhelyi férfit, aki éveken át brutális kegyetlenséggel ütötte verte családtagjait, valamint rendszeresen molesztálta gyermekeit.

A szegedi törvényszék január 23-án jóváhagyta az ügyészség indítványát, miszerint a férfit helyezzék előzetes letartóztatásba. A bíróság az erről szóló sajtóközleményében megdöbbentő részleteket közöl a férfi kegyetlenkedéseiről.

Mint írják, a gyerekeket két éves koruk után rendszeresen verte. Hol ököllel, hol favonalzóval, hol fakanállal ütötte őket, gyakran addig, amíg azok el nem törtek. A nagyobbik, most kilencéves gyereket egyszer egy késsel fenyegette meg. Előfordult, hogy télen, meztelenül a nyitott ablak elé állította őket, illetve, hogy a szekrénybe zárta őket. A törvényszék beszámolója szerint megesett, hogy az idősebb testvér, hogy elkerülje az ütlegeket, a falba verte a saját fejét.

A férfi ugyanakkor nem csak verte a gyerekeket, többször szexuálisan is zaklatta őket.

A férfi a kicsik édesanyját sem kímélte. A testvérek születése előtt, illetve azt követően is rendszeresen ütötte rúgta a nőt. Az anya a bírósági leirat szerint többször is a gyerekek védelmére kelt, mindannyiszor sikertelenül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik