Belföld

Horváth Csaba: akinek nincs jogsija, együgyű

Az MSZP alelnöke ezt egy rádióinterjúban fejtette ki Vitézy Dávid kapcsán.

Együgyűnek nevezte a jogosítvánnyal nem rendelkező embereket Horváth Csaba, az MSZP budapesti frakcióvezetője a Klubrádió Szabad sáv című műsorában. Attól még lehet egyébként szeretni a közösségi közlekedést, hogy az embernek van jogosítványa. De ha valakinek nincs, akkor ez egy meglehetősen egysíkú, egyoldalú, együgyű gondolkodást mutat, és Vitézy Dávid, akinek tudomásom szerint nincs jogosítványa, ő nem tudja beleélni magát, hogy a közlekedés szereplői, az autósok ugyanolyan szereplők, mint a közösségi közlekedők – idézte a Magyar Nemzet a szocialista politikust.

Horvát Csaba eszmefuttatása hajmeresztő – reagált a kijelentésre a lapnak Vitézy Dávid, a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) vezérigazgatója. Hozzátette, hogy az alapján megbélyegezni bárki, hogy kinek van jogosítványa és kinek nincs, meglehetősen szánalmas.

Horváth egyébként kedveli az egyszerű jelzőket, a Hír24-nek adott interjújában Tarlósról például ezt mondta: “a legnagyobb gondom vele, hogy nagyon bonyolult kérdéseket is rendkívül egyszerűen, leegyszerűsítően érzékel. Mondhatnám: egyszerűen látja a világot”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik