Belföld

Kutyát küldtek a rabló után

Egy idős nőt akart egy férfi kirabolni Vásárhelyen hétfőn este. A rendőrség lezárta a Móricz Zsigmond utcát és kutyával kutatnak az elkövető után.

Sok rendőrautó jelent meg az Ipoly és a Móricz utcák sarkán jelentette egyik olvasónk. A helyszínen Szenti Szabolcs a rendőrség sajtóügyeletese elmondta, egy eddig ismeretlen férfi egy idős asszony táskáját próbálta elrabolni, majd elfutott.

A helyszínen megtudtuk, a férfi a Móricz Zsigmond utcán futott el. A rendőrség hosszú időre lezárta az utcát és már a belvároshoz közelebbi oldalon megkezdték a kutatást. Két fiatal is arról számolt be, hogy őket is igazoltatták.

Az idős nő úgy tudjuk nem sérült meg, de megijedt, így az utcában lakó rokonaihoz kísérték be. 20 óra után megérkezett a szentesi kapitányság rendőrkutyája, aki szagminta után azonnal elindult.. A nyomozásban részt vevő kutya legutóbb egy hasonló esetben a lakásáig tudta követni a tettest.

A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, vagy bármilyen információval rendelkezik az elkövetőről, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívószámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik