Belföld
naturmed hotel carbona (naturmed hotel carbona)

Íme az év szállodája!

Buthy Lilla
Buthy Lilla

2014. 01. 20. 11:50

Négy csillag superior kategóriában Hévíz legnagyobb szállodája, a NaturMed Hotel Carbona nyerte el az idén első alkalommal kiosztott „Év Szállodája" címet.

A Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége és a Magyar Turizmus Zrt. közös díját a pénzügyi eredmények valamint a szolgáltatás minőségét érintő szempontok figyelembevételével ítélték oda. A 2013-as évben elért teljesítményéért a hévízi NaturMed Hotel Carbona vehette át az „Év Szállodája” díjat és a vele járó vándorserleget a négy csillag superior kategóriában, a vidéki szállodák körében.  A Carbona bevételi mutatószámai, az innovatív, sikeres módszerek alkalmazása, a szolgáltatások minősége, és a szálloda munkavállalóira kiterjedő motivációs politikája is magas pontszámmal szerepeltek az összesítésben.

„Az Év Szállodája díj egy újabb, fontos visszajelzés arról, hogy a szakma és a hazai vendégek is értékelik a minőségi gyógyszállodai szolgáltatásokat” – mondta el a díj átvételekor Tapodi Attila, a NaturMed Hotel Carbona januárban kinevezett vezérigazgatója. A szálloda vezetője hozzátette: „A Carbona gyógyszolgáltatásainak folyamatos fejlesztésével és a betegségmegelőzés szerepének növelésével a jövőben is a magas színvonalú hazai spa kultúra meghonosítását támogatjuk.”

A beérkezett pályázati anyagon kívül a zsűri a vendégvéleményeket illetve az úgynevezett mystery shopping (amelynek során a tesztelő nem fedi fel kilétét a szálloda előtt) módszerrel gyűjtött tapasztalatokat is figyelembe vette a személyes látogatás mellett.

A NaturMed Hotel Carbona Hévíz nagy hagyományokkal rendelkező, közkedvelt gyógy- és wellness szállodája. 261 szobájával, több mint 1000 négyzetméter felületű fürdőkomplexumával, valamint 230 fős alkalmazotti létszámával a dunántúli és a balatoni régió szállodaiparának egyik legjelentősebb szereplője. A Hotel Carbona minőségi szolgáltatásaiért 2011-ben Turizmus Minőségi Díjat kapott, 2012-ben elnyerte a European Health Spa Award-ot, 2013-ban pedig – szállodák között egyedüliként – másodszor is Magyar Termék Nagydíjjal ismerték el.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Puidoux, 2018. szeptember 25.
Saszla szőlőt szüretelnek a lavaux-i szőlőültetvényeken a nyugat-svájci Puidoux-ban 2018. szeptember 20-án. A Genfi-tó északi partja mentén 898 hektáron elterülő, lavaux-i teraszos művelésű szőlőskertek 2007-ben kerültek fel az UNESCO kulturális világörökségének jegyzékére. Az itt termő legismertebb szőlőfajta a saszla. A borvidéket a „három nap” régiójának is hívják, mivel a szőlőtermesztéshez szükséges napfény és meleg három helyről érkezik, az égből, a tó felszínéről és a teraszokat tartó kőfalakból. (MTI/EPA/Valentin Flauraud)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.