Belföld

Hogyan tovább Esztergomban?

Az ősszel indított városi vitafórum sorozat hétfőn a turisztikai fejlesztések lehetőségeit mérlegeli.

Az infoesztergom.hu előzetese szerint gyakorló szakembereket kértek fel a szervezők, hogy a továbblépés lehetőségeit megismerhessék az érdeklődők. Ott lesz a Balassa Bálint Szakközépiskola aulájában 18 órakor kezdődő fórumon Zeller Tibor, a Hotel Visegrád, a Sirály és a Reneszánsz Éttermek tulajdonosa, vezetője valamint Koditek Pál, a Cathedrális Tours ügyvezető igazgatója és Rezi Kató Gábor, a Magyar Nemzeti Múzeum Esztergomi Vármúzeumának igazgatója.

Balassa Szakközép aula, január 20. hétfő, 18 óra.

Az est moderátora Heer Ádám, a „Hogyan tovább Esztergom?” fő szervezője, a sorozat politikus vendégei pedig elsősorban a helyi jobboldali összefogás képviselői. Az ősz óta havi rendszerességgel megtartott beszélgetéssorozat keretében megvitatták már a város gazdasági és pénzügyi helyzetét, a Bástya áruház és környékének rehabilitációs elképzeléseit és a helyi, önkormányzati változás management kérdéseit.

Hétfői helyszín és kezdés:

Balassa Szakközép aula, január 20. hétfő, 18 óra. A vitaestek hangulatába enged bepillantást a Bástya áruház környékének fejlesztéséről tartott fórum, ahol az alábbi felvétel készült.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik