Belföld

Nagy Bandó András vásárhelyi képviselőjelölt lesz

A humorista a Lehet Más a Politika támogatottjaként indul a tavaszi választásokon.

Nagy Bandó András lesz az LMP egyéni képviselőjelöltje a hódmezővásárhelyi központú választókerületben – adta hírül a Délmagyarország.

A Karinthy-gyűrűs humorista, író a párt honlapján fogalmazta meg politikai célkitűzéseit.

Az esélytelenek nyugalmával vállalom a jelöltséget, alternatívát kínálva azok számára, akik sem a jelenleg kormányzó pártok, sem az erősnek látszó ellenzékiek jelöltjeit nem szeretnék támogatni. Mint tapasztalhatjuk, az egyik oldal túl tökös, a másik meg túlzottan töketlen – olvasható a Deszkről elszármazott előadóművész nyilatkozatában.

“Az egyik oldal túl tökös, a másik meg túlzottan töketlen” (Forrás: MTI)

Nagy Bandó, mint írja nem a Lehet Más a Politika jelöltjeként, hanem a párt támogatójaként száll harcba a képviselői mandátumért.

Az úgynevezett baloldaliak plebejusnak tartanak, a magukat jobboldaliként jegyzők liberálbolsinak titulálnak, miközben az az igazság, hogy én fix ponton állok, csak ők szédelegnek körülöttem hol az egyik, hol a másik oldalon megvalósítva magukat, hogy aztán karriert befutó politikusként szerezzenek hazafiúi babérokat. Az a való, hogy szabadelvű keresztény vagyok, szociálisan érzékeny konzervatív, bátor demokrata, szenvedélyes zöld, és szívből jövő nemzeti érzéssel megáldott magyar – fogalmazta meg politikai nézeteit.

A humorista saját bevallása szerint a nagy gondokkal küzdő, kis keresetből élő, „hajnaltól napestig dolgozó kisemberek” képviselője szeretne lenni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik