Belföld

Fidesz: Ócsáért is Gyurcsány a hibás

ocsai-lakopark(5)(960x640).jpg (ócsai lakópark, ócsai, deviza)
ocsai-lakopark(5)(960x640).jpg (ócsai lakópark, ócsai, deviza)

Pedig korábban olyan hírek láttak napvilágot, hogy a kormány katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette a lakóparkot.

Az eredetileg bukott devizahitelesek fogadására indított program ezzel végleg lezárult, holott a kormány tavasszal még a folytatást fontolgatta. Az év végére azonban belátta: nincs tovább – írtuk korábban a Népszabadság információra hivatkozva.

Az MSZP

Korózs Lajos ezek után úgy fogalmazott, Ócsa az Orbán-kormány szimbólumává válhat. Majd hozzátette: „a buta ötletelések és szakmaiatlan döntések sorozata után, a mindenáron megindított építkezés, az ellenzék figyelmeztetéseinek lesöprése, a hazug sikerpropaganda szajkózása, és súlyos pénzek értelmetlen elköltése. Ilyen az Orbán-kormány négyéves kormányzása”.

A Fidesz

Ezek után lássuk a Fidesz közleményét, amit változtatás nélkül közlünk. Úgy az igazi.

„A Fidesz szerint az ócsai lakópark a Gyurcsány-korszak szimbóluma.

A nagyobbik kormánypárt pénteken így reagálta a szocialista Korózs Lajos nyilatkozatára, aki szerint a kormány szociális lakóparkja megbukott, a kabinet pedig beismerte, hogy csúfos kudarcba fulladt az elképzelése.

A Fidesz közleményében úgy fogalmazott: a Gyurcsány-korszak a magyar családokat teljesen kiszolgáltatta a külföldi bankok érdekeinek és devizacsapdába taszította őket.

Az ócsai lakóparkban otthonra lelt családok, ha a Gyurcsány-kormányon múlt volna, most földönfutók lennének – írták.

“Ma ugyanaz a Gyurcsány-koalíció gúnyolódik ezeken a családokon, amelyik hagyta, hogy a bankok becsapják az embereket és elvegyék otthonaikat” – olvasható a kommünikében.

A Népszabadság meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írta, hogy katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette át a kormány az ócsai szociális lakóparkot.”

Ki a hibás? Ötletelni, véleményeket írni kommetben lehet!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik