Belföld

Kidobta a másodikról kétéves gyerekét

A férfi utána maga is kiugrott az ablakon, hogy öngyilkos legyen. Csodával határos módon apja és fia is túlélték a nyolc méteres zuhanást.

A 41 éves Juan Pablo Maradiaga egy motelben élt a floridai Kissimmee városban, közvetlenül egy emelettel felesége fölött. A szomszédok szerint a pár kapcsolata már korábban is viharos volt. A nő munkája miatt bízta Maradiaga gondjaira kétéves gyermeküket kedden este, mikor a szörnyű eset megtörtént.

Éjfél körül a férfi telefonált az asszonynak, hogy menjen a gyerekért, mert nem tud vele mit kezdeni, s egyre frusztráltabb a kicsi miatt. Felesége nem tudott eljönni a munkából, erre a férfi dühbe gurult. Nem sokkal később a járókelők vették észre, hogy egy férfi és egy kisgyerek fekszik az épület előtt a betonon – írja a Daily News.

A szomszédok szerint Maradiaga korábban is problémás ember volt

A rendőrség a térfigyelő kamerák felvételeiből később megfejtette, hogy mi történt: Maradiaga kilépett az erkélyre, s kidobta a kétéves gyereket, majd ezután ő is leugrott a második emeletről. A rendőrségi szóvivő hozzátette: a férfi bűzlött az alkohol szagától. A szomszédok véleménye alapján elképzelhető, hogy az apa drogot is fogyasztott, korábbi viselkedése ugyanis erre utalt.

A kisfiú és apja egyébként csonttörést szenvedett, a férfi a kórház után egyenesen a börtönbe megy. Gyilkossági kísérlet vádjával kell majd a bíróság elé állnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik