Belföld

Folytatódik a Tóparti Tollasparti

Az Alba-Toll Sportegyesület célja, hogy a versenysorozat segítségével, egészségre nevelő és szemléletformáló életmódprogramja keretén belül minél több emberrel megismertesse és megszerettesse a versenytollaslabdázást.

A mozgás és szórakozás nyújtotta örömökön túl, nem elhanyagolható a sport egészségre gyakorolt kedvező hatása sem. A szervezők célja minél több embernél elérni, hogy mozogjon többet és rendszeresen. A 2014. júniusáig tartó versenysorozat megvalósítására az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében elnyert támogatás nyújt lehetőséget.

A Székesfehérvári Alba-Toll Sportegyesület több mint ötmillió forint európai uniós támogatást nyert egy egészséges életmódot támogató pályázaton a „Tollaslabdázz az egészségért!” pályamunkával. Ennek keretében több ingyenes sportprogramot, versenyt rendezhetnek a Székesfehérváron és környékén élő embereknek.

Az amatőr U9, U11 és U13, valamint felnőtt tollaslabda versenysorozat ötödik fordulójához érkezett,amelyet január 19-én, vasárnap rendeznek meg a Tóparti Gimnázium és Művészeti Szakközépiskola tornatermében. Nevezésre a helyszínen lesz lehetőség 8.45 óráig. A versenyen a részvétel ingyenes, a szervezők várnak mindenkit, aki szeret tollasozni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik