Belföld

Szerdáig lehet pályázni a szociális tanulóbérletre

Jójárt Dániel
Jójárt Dániel

2014. 01. 14. 10:18

Ettől a félévtől szociális alapon jár a közlekedési bérlet a Szegedi Tudományegyetemen, amire szerdáig, 15-éig lehet pályázni.

Korábban már megírtuk, nem fog járni mindenkinek ingyen bérlet, a hallgatók szociális rászorultságuk alapján, pályázat útján igényelhették a térítésmentes bérletet. Ezt megtehették 2013. november 27-től, mégpedig a MODULO rendszerén keresztül, amiről szintén beszámoltunk.

Egészen január 15-ig, tehát már csak másfél napig, lehet pályázni a2013/2014-es tanév II. félévére járó szegedi közlekedési bérletre. A MODULO rendszerben az Általános Szociális Helyzetfelmérő Adatlapot kell kitölteni, a szükséges mellékleteket pedig fel kell tölteni, utána már mindenki az EHÖK kezében lesz.

Helyi közlekedési bérletre azok a hallgatók pályázhatnak, akik rendelkeznek (2013. július 26. után benyújtott) általános szociális helyzetfelmérési adatlapon meghatározott szociális pontszámmal és nyújtottak be / csatoltak városi tanulóbérlet igénylési adatlapot a pályázati határidő lejártáig.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.