Belföld

Soproni karambol: 19 éves lány az áldozat

A pénteki súlyos baleset után a kórházban vesztette életét a fiatal soproni lány. Családjukban korábban is történt hasonló baleset.

Korábban már olvashattak a Győr24-en arról, hogy egy ittas férfi jogosítvány nélkül okozott balesetet Sopronban. A tragédiának, mint írtuk, egy halálos áldozata volt. A mentők kórházba szállították a 19 éves Amandát, de már hiába küzdöttek az életéért. A megtört család nehezen tudja elfogadni, hogy életvidám, fiatal lányuk nincs többé.

„A lányom barátjának szülei hívtak pénteken este, hogy baleset történt, s induljak a kórházba. Megható volt a sürgősségi osztály lelkiismeretes munkája. Mindent elkövettek, hogy megmentsék Amandát, se sajnos már nem tudtak segíteni – nyilatkozta a lány édesanyja a Kisalföldnek.

Amanda gyerekkora óta  rajongott a lovakért. Elvégezte a győri Eötvös-szakközépiskolát. Azt tervezte, hogy Bécsbe megy egyetemre lovasterapeuta szakra. Most Győrben tanult lovasedzőnek, hogy tapasztalatokat gyűjtsön a további tanulmányokhoz.

A család elmondása szerint már korábban is történt velük hasonló baleset. Akkor Amanda keresztapja karambolozott egy drogos sofőrrel, ő túlélte a balesetet. A sofőr mindkét esetben elmenekült a helyszínről. A teljes cikk itt olvasható!

police.hu

Jogsija sem volt a cserbenhagyó sofőrnek

Az ütközés után az Opel Astrát vezető férfi kiugrott autójából és a helyszínről elmenekült. A járőrök a környéket átvizsgálták és 15 percen belül elfogták. A 38 éves férfival szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

A mentők két sérültet kórházba vittek. A Suzukiban utazó Amanda a balesetben olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházban életét vesztette – írtuk korábban a baleset részleteiről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik