Belföld

Facebookon buzdítanak bankrobbantásokra

bank robbantás (bank robbantás)
bank robbantás (bank robbantás)

A magyarok egy része továbbra sem érti a bankrendszer lényegét, most éppen csoportot alapítottak annak érdekében, hogy még több bankot felrobbantsanak.

Egy ismeretlen motoros ma felrobbantotta a CIB Bank Béke téri fókját. A devizahiteles kommentelők ennek nagyon örültek, pedig a havi törlesztőjük emiatt biztosan nem alacsonyabb.

Az őrült kommentek kiegészítéseként hétfőn egy Facebook-csoport is alapult 3 millióan a bankrobbantásokért címmel. A csoportot egy “multimédia hírháttér” nevezetű csapat hozta létre, akik tényfeltáróknak nevezik magukat, holott valójában teljesen őrült összeesküvéselméletekkel foglalkoznak csak.

A csoport a következő szöveggel indult, a tagok nagy örömére:

“Ma hajnalban, 4 óra 18 perckor sikeres robbantást hajtottak végre több budapesti bankfiók előtt. A legnagyobb “kár” a CIB bank épületében keletkezett, de a vele szomszédos Budapest Bank is megsérült.

A 3 MILLIÓAN A BANKROBBANTÁSOKÉRT szervezet további sikeres és eredményekben gazdag terrorelhárító és hazafias munkát kíván a szervezőnek/szervezőknek!

Fontos, hogy az aktív ellenállás ezen és hasonló, nyugaton már régóta elterjedt formái Magyarországon is mind szélesebb körben megvalósuljanak.

Éljen a szabadságharc, éljen a haza!”

Bár a csoportnak egyelőre csak 55 tagja van, köztük több újságíró, akik csak követik az eseményeket, a lelkesedésben nincs hiba. Az egyik reggeli robbantásos hírt például az egyik tag egy “ez igen” felkiáltással osztotta meg, a multimédia hírháttér pedig természetesen belájkolta.

A Cink eközben arról ír, hogy VV Béci is azok közé tartozik, akik a terrort istenítik.

“azért komoly h a bankkrobbanás helyszínétől 500m-re lakok, és az milyen komoly h pont a “Béke téren” történt!Személy szerint örülök neki h ez történt!!!Csak így tovább az összesset, de úgy h személyi sérülés ne történjen!!!!!!!!!” – közölte hivatalos oldalán a Facebookon az egykori VV-szereplő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik