Belföld

Szabó Sándor örül az ellenzéki összefogásnak

Szabó Sándor, az MSZP szegedi országgyűlési képviselő-jelöltje örömteli fejleménynek tartja, hogy közös lista állításában állapodott meg az MSZP és az Együtt-PM szövetség

Az MSZP elnöke a szocialista párt és az Együtt-PM vezetőinek szerdai tárgyalása után sajtótájékoztatón azt mondta: a közös listához a DK bevonása is szükséges, de kizártnak tartja, hogy nem sikerül megállapodniuk Gyurcsány Ferenc pártjával.Bajnai Gordon ezt azzal egészítette ki: korrekt ajánlatot tesznek, amelyet “elemi felelőssége” elfogadni a hosszú ideje közös lista- és jelöltállítást szorgalmazó Demokratikus Koalíciónak – írja a szeged.hu.

Szabó Sándor, az MSZP országgyűlési képviselő-jelöltje üdvözölte a megállapodást, melyben az MSZP és az Együtt-PM szövetség teljes körű demokratikus összefogása megvalósult. A közös jelöltek, közös lista és a közös miniszterelnökjelölt személye tovább növeli a baloldal győzelmi esélyét a választásokon.

Szabó bízik abban, hogy a szorosabb megállapodást egy szélesebb körű megállapodás is követ, melyben helyet kapnak további demokratikus ellenzéki pártok is, többek között a DK is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik