Belföld

Saját Facebook-oldalán alázzák Mesterházyt

Nem tetszik a kommentelők egy részének, hogy az MSZP elnöke lehet a miniszterelnök-jelölt.

“Közös lista, az MSZP állít miniszterelnök-jelöltet” – ezzel a címmel osztott meg egy közleményt Mesterházy Attila a hivatalos Facebook-profilján, mire a kommentelők a pártelnököt kezdték el szidni, mert szerintük vele nem lehet megnyerni a választást, akkor már inkább Bajnai – vagy bárki más. Íme, néhány jellemző komment a témában:

“Én jobban örülnék Gyurcsánynak, de ha nem ő, akkor már inkább Bajnai. Őt nemcsak a hatalom érdekli.”

“Szeretném, ha Bajnai Gordon lehetne a miniszterelnök-jelölt!! Ő megfontolt, tudatosan cselekvő szakember.”

“Bajnainak like, Mesterházynak dislike! Eddig is alkalmatlan pitiánernek tartottam, és ismét bebizonyította, hogy igazam van.”

“Ha mindent alárendeltek, akkor Merterházyt is, mert vele nem lesz nyerő az együttműködés. Én azt javaslom, hogy a pártok szervezzék a tömegbázist, viszont a pártok összefogását, a közös cél felé való kormányzást a felettük álló személy, a közös miniszterelnök végezze. Mesterházy nem tud közös jelölt lenni, ő az MSZP jelöltje.”

“Azért Bajnai még mindig megfelelőbb mivel ő pénzügyi szakember.”

“Szerintem Bajnai hitelesebb miniszterelnökjelölt lenne! Ő már több mint egy éven át sikeresen irányította az országot. Nem ő tehet róla, hogy amiket elért azt a jelenlegi kormány néhány hét alatt lerombolta.”

“Csak az a baj hogy nagyon sok baloldali pont Mesterházy miatt teszi le a voksát más pártokra ,,,sajnos bármerre járok csak a közutálat a mi az Attila nevét meghalják,,,ugyan olyan embernek tartják mint az orbánt ,,,,és ez az emberekbe most meg is erösödött,,, mindenáron miniszterelnök lenni,,,,,nem kéne ennyire az emberekre eröltetni,,,,,”

Nemcsak a kommentelőknek nem tetszik, hogy Mesterházy lehet a miniszterelnök-jelölt, Bartus László is fanyalgott egyet az Amerikai Népszavában. Mint írta, “nincs az a fasiszta diktatúra, amelynél egy Mesterházy jobb lehet.” Bartus mellett Tóta W. Árpád is beszólt az összefogásra. A publicista a hvg.hu-n azt írta: Horn Gyula, Kovács László, de Gyurcsány Ferenc MSZP-je is készen állt a győzelemre ennyi idővel a választás előtt, Mesterházy Attila az első, aki ennyire “elkúrta.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik