Belföld

Orbán pénzt kér a rezsiharchoz

A háborúhoz három dolog kell. A Fidesz-elnök is kér belőle a rezsiharc folytatásához.

Sorra érkeznek a levelek, amelyekben Orbán Viktor arról tájékoztat, hogy a Fidesz nekirugaszkodik a rezsicsökkentés harmadik fordulójának, ami kemény harcnak ígérkezik. A háborúhoz ember és pénz kell, ezért Magyar Csapatba tagokat, és akitől lehet adományokat is vár a pártelnök – írja a Vastagbőr.

Fotó: Vastagbőr

“Ha pénzadománnyal is hozzá tud járulni a küzdelemhez, akkor ezt – az Ön által megjelölt összeggel – a mellékelt csekken tudja megtenni.”

Orbán Viktor leveléhez ezért rögtön mellékelnek egy sárgacsekket is, amelyen a rezsicsökkentéssel megspórolt pénzből lehet adakozni.

Eddig már több mint hatezren jelentkeztek a rezsicsökkentést támogató Magyar Csapatba – írta a Magyar Hírlap kormánypárti forrásokra hivatkozva.

A lap szerint a kézbesítés gyorsasága miatt a legtöbben Budapestről jelezték, készek segíteni a rezsicsökkentés melletti küzdelmet és a Fidesz országgyűlési választási kampányát.

A Magyar Hírlap információi szerint a rezsikampányt nem követik megerősítő plakátok, a Fidesz választási plakátjai egy hónappal a voksolás előtt kerülnek csak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik