Belföld

Megszólalt a tánclépéssel nyilatkozó Kósa Lajos

Debrecen polgármesterének egy viszonylag egyszerű kérdést tettek fel pár nappal ezelőtt, de ő először elbújt a kamera elől, most elmondja, miért.

Ahogy arról beszámoltunk, az anyatejgyűjtő állomásról forgatott riportot az RTL Klub, amit először bezártak, majd újra kinyitottak, a csatorna pedig szerette volna megtudni Kósa Lajostól, miért a bezárás után ültek le tárgyalni az érintettetekkel és döntöttek az újranyitásról. A polgármester ekkor táncolt ki a kamerából:

„Nem tudna valami olyan kérdést feltenni, amire pozitívan lehet válaszolni?” – kérdezte a riportertől akkor.

Később a Blikknek nyilatkozott az esetről Kósa, ahol elmondta, azért lépett el a kamera elől, hogy ezzel is jelezze az újságírónak, inkább másról, mondjuk, az anyatejellátásról beszéljenek, ne pedig a politikai bulvár oldaláról közelítsenek a témához. „Egyáltalán nem számítottam arra, hogy a RTL Klub ezt így fogja leadni” – tette hozzá Kósa Lajos. Ezek után óvatosabb is lesz a fideszes városvezető, legközelebb meg fogja kérdezni az újságíróktól előre, miről akarják kérdezni, csak ezután dönt arról, hogy nyilatkozik-e.

Így még egy mondatot iderakunk a kitáncolós nyilatkozatból:

„Én nem erre a kérdésre válaszolok egyáltalán, de ezt nekem szabad. Ön azt kérdez, amit akar, én meg arra válaszolok, amire akarok.”

Most pedig az ominózus videó, 1:57-től érdemes nézni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik