Belföld

Gyereksimogató Mesterházyval megy Orbánnak az MSZP

bajnai-gordon-es-mesterhazy-attila(1)(960x640).jpg (bajnai gordon, mesterházy attila, )
bajnai-gordon-es-mesterhazy-attila(1)(960x640).jpg (bajnai gordon, mesterházy attila, )

Török Zsolt szerint 2014-ben a focizó Orbán Viktor és a gyereksimogató Mesterházy Attila között kell választani.

Egy igényesnek épp nem mondható plakátfélével kezdte meg a kampányt Török Zsolt MSZP-s szóvivő a Facebookon. A kommunikátor egy szórólapszerű anyagot posztolt a közösségi portálra kedden, amelynek fő üzenete az, hogy 2014-ben, tehát “a kormányváltás évében” Mesterházy Attila MSZP-elnök és Orbán Viktor miniszterelnök között kell választani.

“Felcsút vagy Magyarország. Válasszatok” – szól az üzenet a szórólapon, amin két kép is látható. Az egyiken Orbán Viktor, a legyőzendő ellenség focizik (mintha az valami bűn lenne), a másikon pedig Mesterházy Attila cukizik egy gyerekkel, ami a szocialisták szerint a focinál sokkal elfogadhatóbb.

Egyelőre nem tudni, hogy ez a plakátféleség csak Török Zsolt magánhasználatára készült, vagy óriásplakát is lesz belőle, mindenesetre az MSZP-s politikusoknak tetszik, lelkesen osztogatják a Facebookon.

Nemcsak Török Zsolt indított offenzívát, a fideszes Surján László is képet készített vagy készíttetett, az ő témája ugyancsak Mesterházy Attila, továbbá Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc. Az EP-képviselő update-elte az “Együtt tették tönkre az országot” című kampányt, ebből lett ez a remekmű:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik