Belföld

Invázió? UFO-kat filmeztek újévkor

Fénylő háromszöget, kölünös világító pontokat vettek videóra a világ több pontján.

Az állítólagos földönkívüliek a szilveszteri tűzijáték alatt sem voltak restek megmutatni magukat. Vajon velünk együtt akartak ünnepelni, vagy csupán világmegváltó terveiket szövögetik? Rejtély. Minden esetre az év első óráiban sem tétlenkedtek, ahogy az UFO-rajongók sem. Íme a legfrissebb észlelések!

A fenti felvételt Massachussets állam felett, Andover városából videózták. Az égbolton látható, háromszög alakban haladó világító pontok nem újdonsült jelenségek, már többször is tapasztaltak hasonlót a világ több pontján. Példaként egy néhány évvel ezelőtti videó Törökországból:

Kaliforniában a 2013-as év búcsúztatása közben rengeteg gyanús fényjelenséget észleltek. Meglehet, hogy az esetek többségében csak a tűzijátékok és az elfogyasztott pezsgő hatása okozott némi félreértést. Ön mit gondol? Csupán káprázat az égi jelenség, vagy tényleg földönkívüliek figyelték a szilveszteri mulatozást?

Szintén Amerikában készült az a felvétel is, melyet egy rapper osztott meg az interneten. Itt ugyancsak a legendás háromszög jelenik meg az égen. A videót itt nézheti meg.

Katonai repülőgép a titok nyitja?

A szkeptikusok egyes csoportja szerint a jelenség magyarázata földi eredetű, s nincs köze idegen intelligenciához. A kételkedők úgy gondolják, hogy az időnként felbukkanó különös alakzat csupán titkos repülést végző repülőgépek fénye. A B-2-es típusú lopakodó repülőgép aerodinamikai kialakítása például hasonlít az égen látott háromszögekre, s szinte hangtalan repülésre képes. A kérdés már csak az, hogy egy lopakodó gép miért fedi fel pozícióját fényjelzésekkel az éjszaka közepén?

Olvasói sztorik