Belföld

Kétszázezer forint az első babának

Az új esztendő első székesfehérvári kisbabájánál és édesanyjánál tett látogatást a város  polgármestere ma délelőtt a Szent György Kórházban.

Böjtös Áron érkezését nagy izgalom és várakozás előzte meg, hiszen születését december 24-re prognosztizálták. Ő azonban másképp „döntött”, hiszen kis késedelemmel, január 1-jén, 11 óra 31 perckor, császármetszéssel született meg 3.330 grammal és 52 centiméterrel, családjának első gyermekeként. Az év első székesfehérvári kisbabája és édesanyja, Kuti Edina is jól van, mindketten egészségesek, és vasárnap vagy hétfőn mehetnek haza.

A hagyományokhoz hűen Székesfehérvár polgármestere, Cser-Palkovics András látogatást tett ma délelőtt a Fejér Megyei Szent György Egyetemi és Oktató Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályán és egy ajándékcsomaggal kedveskedett Áron édesanyjának, és örömmel közölte, hogy a város hamarosan egy 200.000 forint értékű babakötvénnyel ajándékozza meg a kisgyermeket.

Áron 18 éves korában rendelkezhet majd az összeggel, amely várhatóan komoly segítséget fog nyújtani a nagybetűs élet elkezdéséhez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik