Belföld

Fának csapódtak a lopott Trabanttal

Veszprémvarsányban próbálták ellopni a kocsit, de az árokba hajtottak vele.

A veszprémvarsányi polgárőr értesítette a rendőröket arról, hogy két férfi egy Trabantot akar ellopni. A járőrök érkezéséig visszatartotta a tolvajokat, akiknek egyébként szilveszter napján tetszett meg a klasszikus járgány.

Árokba hajtottak a lopott kocsival

Az öreg autó Veszprémvarsányban parkolt az egyik utcában, az ajtaja be volt csukva, de nem volt lezárva. A gyanúsítottak készpénzt és személyi iratokat is találtak benne, majd elhatározták, hogy ellopják. Nem jutottak messzire, mert a sofőr a járművet az árokba kormányozta, ahol egy fának csapódott.

A rendőrök a 20 éves pannonhalmi és 26 éves veszprémvarsányi autótolvajt a Pannonhalmi Rendőrőrsre előállították, ellenük jármű önkényes elvétele bűntett és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás.

fotó: police.hu

Győrben egy 17 éves fiú lopott Trabit

Úgy tűnik tavaly népszerű volt a régi keleti autó, s még a tolvajokat sem hagyja teljesen hidegen a mára már elavult technológia. Egy 17 éves fiú a színesfémek miatt kötött el egy Trabantot Győrben, még tavaly májusban. A járgányt szétszedték, s pár ezer forintért eladták az alkatrészeit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik