Belföld

Itt az év képgalériája, nem mástól, mint a szocialistáktól

Török Zsolt, az MSZP szóvivője elirigyelhette a Facebook "Year in view" szolgáltatását, és csinált saját képgalériát az MSZP tavalyi évéről. Maguk a fotók sem egyszerűek, de a feliratok szolgáltatják a valódi szórakozást.

Profi munka egy profi csapattól – röviden így lehetne jellemezni Török Zsolt képgalériáját, amit ma osztott meg a Facebookon. A képek nagy részén idős emberek láthatók különböző MSZP-s rendezvényeken, valamint Mesterházy Attila és Török Zsolt.

Egyik kedvenc képünk a galériából, ahogy Török Zsolt egy játékot ad át gyerekeknek. Mert Kiskunhalason is örömet szereztek a baloldali politikusok.

Második helyre azt a Mesterházy Attilás képet soroltuk, amelyen egy idős hölggyel fog kezet. Ez a kép azért került be a kedvencek közé, mert Magyarországon nem is lehet az valódi politikus, akinek nincs legalább egy olyan fotója, amin egy idős embert üdvözöl.

A dobogó harmadik fokára Török Zsolt majdnem-selfije áll. A szóvivő a telefonját nyomkodja, de a fotó igazából nem erről szól, hanem Papcsák Ferenc zuglói polgármester korrupciós ügyéről.

Említést érdemel továbbá az utolsó kép, amin meglepetésre nem egy idős valaki, hanem egy fiatal szőke hölgy látható, aki egy Mesterházy Attlilás szórólapot mutat a kamerába, teljesen spontánul.

A teljes galériát itt nézze meg, érdemes, kommentben pedig mondja el, mi jutott eszébe a galériáról először.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik