Belföld

Nem jött ki a taxi a vajúdó nőhöz, nehogy összepiszkítsa a kocsit

Hiába hívta az egyik társaságot a szülni készülő nő, a diszpécser visszautasította. Szülésre ők nőt nem szállítanak - jött az indok.

A Tékozló Homár blog kapott egy érdekes és egyben felháborító levelet egy olvasótól, akinek egyik ismerőse vajúdott. Taxit hívott, de a diszpécser meglepő választ adott.

Íme Tamás ismerősének a története:

„A minap egy kedves barátom szült. Mivel párjának nincs jogsija, ezért úgy gondolta, hogy miután elfolyt a magzatvíz, hív egy taxit és begurulnak a kórházba…a Budapest Taxit hívva közölték vele, hogy szülésre nőt ők nem szállítanak, mert azok összekoszolhatják a kocsikat. Az ilyen taxis nem tudom mit tenne, ha az Ő feleségét nem vinné be egy másik kollega…

Hozzáteszem, hogy a következő társaságként hívott Taxi4 kapásból küldte az autót, és mondanom se kell, hogy semmiféle szennyeződés nem érte a taxit.

A szülészet előtti kerékbilincselések után talán érdemes lenne erről írni egy cikket, hogy ha egy saját autóval nem rendelkező nő szeretne bejutni a korházba szülni, akkor hívja a mentőket, akkor is ha még nincs rosszul vagy esetleg taxival is be tud jutni a szülőszobáig!”

 


Ajánlott videó

Olvasói sztorik