Belföld

Így lesznek nyitva a kormányhivatalok

24.hu
24.hu

2013. 12. 28. 09:07

A Csongrád Megyei Kormányhivatal szervezeti egységeiben az év végi és az év eleji munkanapokon ügyeleti rendszerben látja el feladatait.

Az ügyfélszolgálatok mindenütt működnek, ám kevesebb létszámú ügyintézővel. A Szegedi Járási Hivatal Huszár utcai Okmányirodája idén már csak december 30-án, majd január 2-án várja az ügyfeleket 8:00 – 14:00 óráig. Ezt követően az informatikai rendszer korszerűsítése miatt január 3-án és 6-án Szegeden nem lesz okmányirodai ügyfélfogadás. A már megszokott, reggel 8-tól este 8-ig tartó munkarend csak január 7-től áll vissza.

kormany (kormany)

A Csongrád Megyei Kormányhivatal minden megyei földhivatala, tehát a Csongrádi, a Hódmezővásárhelyi, a Makói, a Mórahalmi, a Szegedi és a Szentesi Járási Földhivatal december 30-án hétfőn ügyfélfogadási ügyelet tart 8.00-tól 11.30-ig.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Breaking Bad
TV Series 2008 - 2013 USA
2012 Season 5, episode 2 : Madrigal
Created by : Vince Gilligan
Director : Michelle MacLaren
Bryan Cranston
Photo: Ursula Coyote.
It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.