Belföld

Pócs János: „Akik ma szeretik egymást, azok jövőre is fogják”

Jászapáti fideszes polgármestere pedig sokakat szeret, ez kiderül karácsonyi üdvözletéből is, csak a Hír24 kameráját és mikrofonját nem szereti.

Világítós Szűz Máriával kampányol a jászsági templomokban karácsonykor, gyűlöletkeltőnek nevezi a Hír24 stábját, ő Pócs János, a körzet országgyűlési képviselője, a Fidesz 2014-es jelöltje, Jászapáti polgármestere. Illetve ő az is, aki a közösségi oldalán alázott meg nemrég egy nehéz sorsú asszonyt, meg ő az is, akinek a felesége szerencsés trafiktulajdonosnak mondhatja magát.

Csak a szeretet

A karácsonyi üzenetében, amit a jászapáti Trió TV természetesen műsorára tűzött, hosszú percekig beszél a szeretet fontosságáról.

„A szeretet gyertyalángja, nemcsak így karácsonykor, hanem minden napra kell, hogy üzenjen, hogy a szeretet a legfontosabb. Anélkül a minden semmit sem ér” – hangoztatja Pócs János.

Mi szerettük volna a minap, „jó szóval, szeretettel megkérdezni” (itt is a politikust idéztük) a polgármestert, de őt nem értük el, csak a lányai hoztak riporterünknek egy kis mézeskalácsot.

Be kell érnünk tehát ezzel a karácsonyi üzenettel, amiben az éjféli miséről is beszél Pócs, ahol „meghatottan énekeljük, hogy megszületett a kis Jézus.” De világítós Szűzanyáról szó sincs az üdvüzletben.

Olvasói sztorik