Belföld

Ököllel verte az ajtót a drogos fiatal

Nem akarták visszaengedni a buliba, ezért erőszakoskodott a soproni fiatal.

Garázdasághoz riasztották a rendőröket 2013. december 26-án este Sopron egyik ingatlanához.

A rendőri vizsgálat adatai szerint a lakásban egy négyfős társaság szórakozott. A két fiú már távozóban volt az ingatlanból, mikor egyikük mégis meggondolta magát és vissza akart menni a lakásba. A tulajdonos ezt nem engedte, ezért a 25 éves helyi férfi erőszakhoz folyamodott. Ököllel ütötte be a bejárati ajtó üvegablakát, melynek során kézfeje megsérült.

Füvet találtak a zsebében

A garázda férfit a rendőrök előállították, sérüléseit az ügyeletes orvos ellátta. B. Zsolt ruházatának átvizsgálását követően tőle egy átlátszó nejlonzacskóba csomagolt zöld színű, kábítószergyanús növényi törmelék került elő. A szer hatóanyag tartalmát vegyész szakértő vizsgálja.

A férfi a rendőrségen részletes, beismerő vallomást tett. Gyanúsítotti kihallgatásakor elmondta, hogy rendszeresen fogyaszt kábítószert. A nála talált növényi anyagról úgy nyilatkozott, hogy az marihuána és a saját tulajdona.

A 25 éves soproni B. Zsolt ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a Soproni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik