Belföld

Tavaszias karácsonyunk lesz

parlament-a-kodben(960x640)(1).jpg (köd, budapest, parlament, időjárás, )
parlament-a-kodben(960x640)(1).jpg (köd, budapest, parlament, időjárás, )

15 fok is lehet szerdán.

A fehér karácsonyról lecsúsztunk, de még csak hideg sem lesz. Ilyen időjárási körülményeknek még március 15-én is örültünk volna. Napsütés és 10-15 fokos meleg jellemzi majd az idei ünnepet.

Kedden nyugaton, északnyugaton megerősödik a déli, délkeleti szél, egy-egy viharos lökés sem kizárt, egyre többfelé felszakad a hidegpárna és bújik elő a nap, kivéve az északi tájakon. A naposabb területeken enyhébb időre van kilátás, 7-12°C közé melegszik a levegő, máshol 3-6°C várható.

Szerdán, karácsony első napján az élénk, erős déli, délkeleti szelet északnyugaton viharos lökések is kísérhetik. Enyhe, jobbára napos időre van kilátás, a Dunántúlon több helyen 10 fok fölötti maximumokkal.

Csütörtökön megnövekszik a felhőzet, nyugat felől egyre többfelé elered az eső. Többfelé még szeles időre számíthatunk. Folytatódik az évszakhoz képest enyhe idő. Pénteken kezdetben még több, napközben egyre kevesebb helyen eshet. Marad az enyhe idő. Szombaton csapadékmentes, enyhe időre van kilátás, helyenként megélénkülhet a délkeleti szél. Reggelre helyenként párássá válhat a levegő – írja előrejelzésében az Időkép.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik