Belföld

Ünnepi közlekedés

A Tisza Volán járatai és a vonatok is módosított menetrend szerint közlekednek az elkövetkező napokban.

Ünnepek miatt a megszokotthoz képest némileg változik a tömegközlekedési eszközök menetrendje. A Tisza Volán helyközi és távolsági járatai kedden a szombati menetrend szerint járnak. Szerdán és csütörtökön a munkaszüneti napokon közlekedő autóbuszokat kell keresnie az utasoknak. December 27-e és 28-a, keddihez hasonlóan szabadnapnak számít, így a buszok a szombati rend szerint közlekednek. Vasárnaptól keddig a megszokott közlekedési jegyzék lesz érvényben. Az év első napja ismét munkaszüneti nap. A buszok is e szerint járnak majd.

A vonatok, a buszokhoz hasonlóan kedden a szombati menetrend szerint közlekednek, december 25-től december 28-áig, illetve január elsején azonban egységesen, az ünnepnapi rendben járnak majd a MÁV szerelvényei.

A vasúttársaság a honlapján azt közölte, az ünnepek ideje alatt, a várható nagyobb forgalom miatt az összes rendelkezésére álló, üzemképes járművüket munkába állítják, hozzátéve a 26 éven aluliaknak járó 33 százalékos kedvezményt január elsejéig minden nap igénybe vehetik az utasok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik