Belföld

Mi fényképezőgépet is teszünk a fa alá

Négy hete indult "az én városom" játékunk, a szavazást most lezárjuk.

Rengeteg játékos, temérdek szavazat

Határidőre 87 fotót kaptunk “Az én városom” című játékunkra. Sajnos páran később is küldtek volna képeket, de azokat már ebben a játékban nem tudtuk elindítani. Olvasóink Facebookon két hétig szavazhattak a beérkezett fotókra, illetve a nevezők gyűjthették a lájkokat. Nem határoztunk meg sem témát, sem helyszínt, így nemcsak Vásárhelyről, és a környékből, de Csongrád megye számos pontjáról kaptunk fotókat. Ugyancsak nem volt most előírás a profi fotó és a technika sem, de könnyen lehet, hogy indítunk a jövőben olyan játékot is ahol szakértő zsűri dönt majd a képekről. Abba azonban mindenki egyetért, nagyon sok és sokszor gyönyörű fotók érkeztek most a játékra.

Játékunk támogatója, a Bravotech Raktáráruház, 65 ezer forintos digitális fényképezőgépet ajánlott fel. A Panasonic DMC-TZ10-es típusú masina, a kompakt gépek csúcskategóriája. A géppel további remek képek készíthetők majd későbbi játékainkhoz. Ezt szolgálja 12-szeres optikai zoom, a 12,1 megapixeles felbontás, HD videó készítési lehetőség. Különlegesség a beépített GPS, mellyel az elkészült fotókhoz a tényleges földrajzi helyet is hozzárendeli a gép. Az emellé belezsúfolt tengernyi szuper funkcióval a főnyeremény a karácsonyfa alatt a legelőkelőbb helyet vívja ki a nyertesnél. Aki pedig kedvet kapott a kedvező árú, és nagyszerű műszaki cikkekhez, az keresse fel a Bravotech Raktáráruházat Vásárhelyen az Erzsébeti úton.

A játékban tízezernyi szavazat érkezett a fotókra, az első helyezett egy vásárhelyi sétálóutcát ábrázoló fotó lett közel 1700 szavazattal. A második és harmadik helyezettnek két aprócska vigaszdíjjal kedveskedünk, de legszívesebben mindenkit jutalmaznánk.

Gratulálunk!

A nyertes fotót Angyal Károly küldte be, a fotó címe: Sétálóutca esti fényben

A második Török László fotója: Suhanó vonat a Nagyállomáson

A harmadik Farsang Péter: Búcsúzik az ősz című munkája

Köszönjük, hogy ismét velünk játszottak és hogy ilyen aktívak voltak. Annyit már most megígérünk 2014-ben további hasonló, de mégis megújuló játékkal, sok értékes nyereménnyel várjuk kedves olvasóinkat!

Nézze meg újra a nevezett fotókat ITT!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik