Belföld
hotel(1)(960x640).jpg (hotel)

Így néz majd ki Fehérvár új négycsillagos hotelje

Buthy Lilla

2013. 12. 19. 11:55

Az Alba Medical Hotel 2015 tavaszától várja az egészségügyi - turisztikai és üzleti céllal érkező külföldi és hazai vendégeket.

A Csónakázó-tó partján, az egykori Vidámpark területén négycsillagos, egészség- turisztikai célokat szolgáló hotel épül. A 2015 márciusában megnyíló Alba Medical Hotel 86 szobával, konferencia és rendezvényközponttal és magas színvonalú szolgáltatásokkal növeli Fehérvár turisztikai vonzerejét.

Új munkahelyeket teremt

Az Alba Medical Hotel kiemelt szolgáltatása lesz a 330 négyzetméteres egészségközpont: 11 kezelő és rendelő helyiség várja majd a gyógyulni vágyókat. A szállodai és gyógyászati szolgáltatásokon túl a hotel alkalmas lesz konferenciák szervezésére és színvonalas étterem is helyet kap majd benne.

Környezettudatos komplexum

Fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektetnek a környezettudatosságra, ezért megújuló energiahasznosító technológiát, napkollektort alkalmaznak a meleg víz előállítására. Az épület fűtését távhővel oldják meg, ezzel minimalizálva a környezeti terhelést.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Le·nyfalu, 2009. november 14.
Egy civil gÈpkocsiba rejtett traffipax Le·nyfalun. Az idÈn ·prilis Ès j˙nius kˆzˆtt nagymÈrtÈkben nıtt a hal·los kˆz˙ti balesetek sz·ma, Pest megyÈben, ezÈrt szolg·latba ·llÌtottak egy "l·thatatlan traffipaxot", egy "rendıri jelleg nÈlk¸li civil szemÈlygÈpkocsit", amely mozg·s kˆzben is kÈpes rˆgzÌteni a szab·lysÈrtÈseket. V·con Ès Le·nyfalun pedig, sebessÈgmÈrı rendırt ·br·zolÛ b·bukat is "szolg·latba" helyeztek a megelızÈs vÈgett.
MTI FotÛ: Kov·cs Attila
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.