Belföld

Csányi sportcsarnokot ígért a Picknek

Csányi sportcsarnokot ígért a Picknek (Csányi sportcsarnokot ígért a Picknek)
Csányi sportcsarnokot ígért a Picknek (Csányi sportcsarnokot ígért a Picknek)

A foci helyett a sikeres kézilabda a központban.

“Ígérem ezentúl nem törődöm a focival!” – kezdte beszédét Csányi Sándor az OTP Bank Rt. elnök-vezérigazgatója, a Pick főtámogatója, majd kijelentését azzal indokolta, hogy eddig a kézilabdával szinte semmit sem foglalkozott, mégis milyen szép eredményt ért el, így ha ezek után a focival sem törődik, hátha jobban szerepelnek. (Csányit 2010-ben választották a MLSZ elnökévé ).

Nem jött üres kézzel Szegedre az elnök, befektetési portfóliója az elmúlt egy évtizedben egyre terebélyesedett. A borászattól, a hús- és tejipartól az ingatlanokon át a telekommunikációig számos vállalatot vett, és működtet, így ezek a cégek egyre jobban szerepet vállalnak a Pick Szeged szponzorálásában, így azt üzente a játékosoknak, hogy eligazolás előtt gondoljanak a szavaira. Ígéretet tett egy új szegedi sportcsarnok építésére is, mely legalább ötezer férőhelyet biztosít a nézők számára! 

Csányi régi vágya volt, hogy személyesen megismerje a Pick trénerét, Huan Carlos Pastort. Ez vasárnap borozgatás mellett teljesült, majd az Országgyűlés szocialista alelnökével, Ujhelyi Istvánnal folytatott megbeszélést.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik