Belföld

Bajnai a vörösre esküszik

Az Együtt-PM vezető politikusáról ez azt követően derült ki, hogy meglátogatott egy karácsonyi vásárt. Vörös legyen, szegfűvel. Vagyis szegfűszeggel.

Nyilvánvaló, hogy a forralt borról van szó, nincs itt semmiféle politikai utalás. Bajnai Gordon fiatal párttársaival és Együtt-PM-es aktivistákkal nézett körbe egy fővárosi karácsonyi vásáron.

A Hír24 is kereste már a legjobb forralt bort, mi találtunk olyat, ami hiába volt méregdrága, a kukában végezte. Bajnai viszont talált is, meg ivott is finomat, ki is posztolta a Facebookra a teljes történetet.

Vajon milyen ajándékot vett Bajnai? És kinek?
Fotó: Facebook

A bor mellett édességet is vásárolt aktivistáinak, de ami a legmeglepőbb, hogy Tumblr oldalára gif-et csinált a jelenetből, bár csak a lányok kaptak édességet, a fiúk pedig nézték az egészet. Egyetlen momentumot emelnénk még ki Bajnai képes beszámolójából: sikerült elsütnie egy ezeréves kampányszlogent, miközben a fotós lekapta, ahogy egy rászorulón segít. „Sajnos Magyarországon egyre több a szegény ember. Rosszabbul élünk, mint négy éve, beérett a fideszes szlogen. De jövőre véget vetünk a kártékony rezsimnek! Együtt győzni fogunk!” – írja.


Szegény fiúk

Most pedig jöjjön a mindent eldöntő szavazás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik