Belföld

Kolbászukkal versenyeztek a kézisek

Évzáró rendezvényt tart ma a Pick Szeged férfi kézilabda csapata a szegedi Halácsi majorban.

A reggel disznóvágással indult. Vadkerti Attila és Zubai Szabolcs munkába is állt az abálóban, a többiek inkább csak a sült vért várták az asztalnál.

Később egy magyar-spanyol kolbászversenyre is sor került. Ancsin Gábor és Niko Mindegia azonos mennyiségű húst és fűszert kapott, amit saját ízlésük szerint kellett összekeverniük. A spanyol bőséges paprikát és borsot használt, míg magyar átlövő sót is szórt a húsba, egy kevés köménymaggal és paprikával.

Ajánlott videó mutasd mind

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.