Belföld

Véletlenül esett ki a hetedikről a győri kamasz? – videó

"Nem lett öngyilkos a fiam" - nyilatkozta a megtört édesanya az egyik tévécsatornának.

Pár napja beszámoltunk róla, hogy múlt hét szombaton egy 14 éves fiú zuhant le egy panelház hetedik emeletéről Győrben. A baleset Marcalváros II-n  történt, a Tesco áruház közelében. A tinédzser este 9-10 óra körül esett ki a nyitott ablakon, a mentők fél órán keresztül küzdöttek az életéért eredménytelenül. Az esetnek több szemtanúja is volt, azóta gyertyák, virágok emlékeztetnek a tragédiára a helyszínen.

Véletlenül esett ki

A Forró nyomon című krimiműsor úgy tudja, hogy az édesanya válása után költözött a lakásba, ahol két gyermekével szeretett volna új életet kezdeni.

A fiú édesanyja az esetet megelőzően indult el a boltba, s mikor leért az emeletről, a szeme láttára zuhant fia a járdára. Az asszony sokkot kapott, a szomszédok értesítették a mentőket, akik alig 3 perc alatt értek a helyszínre.

A gyerekeit egyedül nevelő anya saját bevallása szerint fia egy átlagos kamasz volt, éppen ezért előfordultak viták, de úgy véli éppen csak annyi, mint más családnál. Az asszony aznap éppen éjjeli műszakból tért haza, így fáradt volt, és ingerültebb is a szokottnál, ezért is veszhettek össze fiával, igaz nyilatkozatában azt mondta, lehet csak azért érzi ezt, mert most mindenért magát okolja.

A megtört asszony azóta azzal nyugtatja magát, hogy fia biztosan nem szándékosan lett öngyilkos, hiszen egy életvidám, jó kedvű fiú volt. “Biztosan nem akart kiugrani, hiszen akkor felállt volna valamire, nem pedig kihajolt volna az ablakon. Ha pedig tényleg miattam akarta volna a mélybe vetni magát, akkor adott volna esélyt arra, hogy valahogy megmentsem. Nem volt semmi előjele annak, hogy ilyen szörnyű dologra készül” – nyilatkozta az édesanya a tévécsatornának, majd hozzátette, hogy csak a kislánya miatt próbál erős maradni. “Az embernek akár hogyan is, de ilyenkor össze kell kapnia magát, a pszichológus is azt mondta, hogy próbáljak a jövőben gondolkozni. A lányom miatt nem törhetek össze, de ezt a tragédiát képtelenség feldolgozni, egész életemben cipelni fogom ezt a terhet” – tette hozzá az áldozat édesanyja.

A teljes riportot itt láthatja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik