Belföld
Korsos-Agnes(960x640).jpg (korsós ágnes, vásárhely, )

Korsós: a közigazgatást nem szabad összekeverni a politikával

Frankó Máté

2013. 12. 13. 11:19

Folytatóik az oda-vissza üzengetés a makói és a hódmezővásárhelyi városvezetők között.

A Makó-Vásárhely vita, időrendben

Korsós Ágnes címzetes főjegyző a napokban nyílt levelet írt Buzás Péter makói polgármesternek a kórházösszevonás, a vízközmű-szolgáltatás régiós integrációja, valamint a makói 2-es számú kisposta átszervezése miatt kirobbant vita kapcsán.

A jegyző szerint azzal, hogy a polgármester vásárhelyi vezetőket sejtet az említett ügyek mögött, lényegében törvénysértéssel vádolja meg őket.

Ön állami intézményeket említ, amelyek működését, intézményi rendszerét a törvények és nem a települési önkormányzatok határozzák meg – írja levelében a főjegyző, hozzátéve, abszurd az a gondolat, miszerint Almási Istvánnak vagy Kószó Péternek érdekében áll, hogy a makói kettes számú kispostát Hódmezővásárhelyhez csatolják.

Talán nem vitték el a makói polgárok leveleit, vagy nem lehetett befizetni a csekkeket? De ugyanezt kérdezhetném a kórházzal kapcsolatban is: amióta közös vezetője van a két intézménynek, rosszabbul dolgoznak a makói orvosok és ápolók? – teszi fel a kérdést Korsós Ágnes, aki szerint súlyos hiba összekeverni a közigazgatást a politikával.

A közigazgatásban a törvények, a politikában a tisztesség mutatja az utat. Az előbbivel nekem, utóbbival Önnek kell elszámolnia a közösség előtt – olvasható a levélben.

Korsós Ágnes levelét, teljes egészében itt olvashatják el.

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Vote YES near Vote NO posters seen in Dublin's city center advocating repeal and calling for retention of the Eighth Amendment of the Irish Constitution - a referendum fixed for May 25th.
On Thursday, May 10, 2018, in Dublin, Ireland. (Photo by Artur Widak/NurPhoto)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.