Belföld

A Kuruc.infót reklámozó cég kiadta az újságíró telefonszámát

mobiltelefon(430x286)(1).jpg (mobil, telefon, )
mobiltelefon(430x286)(1).jpg (mobil, telefon, )

Az Index újságírójának levelét a Hungaroplakát továbbadta a Kuruc.infónak, amely kitette az oldalára, így Dezső András folyamatosan kapja a trágár üzeneteket – derül ki az Index cikkéből.

A Kuruc.infó plakátjáról cikket író Dezső András felhívta a reklámfelületet biztosító céget, a Hungaroplakátot, és megkérdezte, tudják-e, milyen weboldalt hirdetnek. Arra kérték, a kérdéseit írja le e-mailben – írja az Indexen maga az áldozat.

Miután ezt az újságíró megtette, a levélbe leírta a telefonszámát is. Közben megjelent a cikk, nem sokkal később pedig a Hungaroplakát képviselője is írt, hogy leszedetik a plakátot.

Ezután jött a meglepetés, a Hungaroplakátnak írt levelét viszontlátta a Kuruc.info oldalán, a telefonszámával együtt. Azóta hívogatják beazonosíthatatlan számokról, és kapja az obszcén üzeneteket, amelyek között nyílt fenyegetés is volt.

A szélsőséges náci hírportál óriásplakátja azért különösen érdekes, mert a hatóságok a mai napig nem tudják beazonosítani, kik készítik az oldalt, amelyhez már olyan bűncselekmények kötődnek, mint a személyes adatokkal való visszaélés vagy az uszítás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik