Belföld

Kizuhant a hetedikről egy 14 éves fiú

győr (győr, )
győr (győr, )

A mentők már nem tudták megmenteni a győri tinédzsert.

A kisalfold.hu cikke szerint szombaton, Marcalváros II-n  történt a tragédia, a Tesco áruház közelében. Egy tinédszer este 9-10 óra körül kizuhant a hetedik emeletről és szörnyethalt.

Nem tudni, miért történt a tragédia

A mentők a lap szerint fél órán keresztül küzdöttek az életéért eredménytelenül. Az esetnek több szemtanúja is volt, azóta gyertyák, virágok emlékeztetnek a tragédiára a helyszínen.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a fiatal fiú kiesett vagy szándékosan ugrott a mélybe. Az ügyet a győri rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja.

Akiknek sikerült

2013 júniusában egy kisgyerek Budapesten a XI. kerületben esett ki egy lakótelepi házból, de szerencséjére a fűre, így, súlyos sérülésekkel ugyan, de stabil állapotban szállították kórházba. Az egy év körüli gyerek így kapott egy második születésnapot is, hisz a 8. emeletről, azaz majdnem 30 méter magasból ritka, hogy valaki túléljen egy zuhanást.

De lehet fokozni: egy amerikai kisfiú elszállt lufiját akarta elkapni, amikor kiesett egy miami hotel 17. emeletéről… Az 51 méternél is több… Talán a szerencse kifejezés kifejezetten enyhe az esetre; ez tényleg csoda: a fiú a ház alatti egyik pálmáról esett egy kisebb bokorra, onnan a puha földre, melyből épp az a pár négyzetcentiméter volt a környéken, ahová esett. A kisfiú horzsolásokkal megúszta az esetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik